All you need is WIFI

Een slimme campagne voor de introductie van Trust Smart Home WIFI light

Opdrachtgever

Trust Smart Home

Project

Strategie
Concept & campagne thematiek
Productie brandmovie
Productie product shots
Online advertising

website

Met de slimme ledlampen en stekkers van Trust Smart Home WIFI bedien je voortaan al je verlichting met je smartphone, waar je ook bent. Breng al je slimme WIFI apparaten samen in de gratis Trust Smart Home WIFI app en tover je smartphone of tablet om tot een slimme afstandsbediening. En dat alles zonder tussenkomst van een dure hub. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. Overstappen op slimme verlichting was nog nooit zo makkelijk!

Daarom creëerden we voor Trust Smart Home de All You Need Is Wifi campagne. Heb je WIFI? Dan heb je ook de mogelijkheid om over te stappen op slimme verlichting. Met deze internationale campagne worden de nieuwe Wifi lampen van Trust gelanceerd; slimme lampen die echt in een handomdraai zijn geïnstalleerd.