Nederland Heeft Alles

Hoe de leukste ontdekkingsreizen van 2021 en 2022 bestsellers werden

Opdrachtgever

Bas Smit & Nicolette van Dam

Project

Strategie
Concept
Ontwerp
Project management
Productie
Webdesign
Social

Noodgedwongen, vanwege Corona konden Bas Smit & Nicolette van Dam in 2020 niet naar het buitenland, dus besloten ze in Nederland op pad te gaan. Dat Nederland geweldig is, wisten Bas & Nicolette. Maar ze hadden niet verwacht dat ons eigen land hen zo zou verrassen. Daarom ontwikkelden we samen met hen en met behulp van alle tips van volgers en fans ‘Nederland heeft Alles’. Geen standaard reisgids, maar een persoonlijk vakantieboek waarin Bas & Nicolette je meenemen naar de meest bijzondere plekken van de twaalf provincies van ons kikkerlandje.

Met Nederland heeft Alles stegen we in één week tijd naar nummer 1 van de bestseller top 60 en hebben meer dan 100.000 boeken verkocht. Na het succes van Nederland heeft Alles ontwikkelden we Amsterdam heeft Alles. Hierin nemen Bas en Nicolette je mee langs hun lievelingsplekken in hun eigen stad. Met Amsterdam heeft Alles stonden we binnen de kortste keren op nummer 2 van de bestseller top 60. Daar zijn we best een beetje trots op! Daarnaast organiseerden we een persevent om het boek te promoten en onder de aandacht te brengen. Ook ontwikkelden we verfrissende content op social media om samen met Bas & Nicolette de fans up to date te houden.

Na het succes van Nederland heeft Alles ontwikkelden we Amsterdam heeft Alles. Hierin nemen Bas en Nicolette je mee langs hun lievelingsplekken in hun eigen stad. Met Amsterdam heeft Alles stonden we binnen de kortste keren op nummer 2 van de bestseller top 60. Daar zijn we best een beetje trots op!

Daarnaast organiseerden we een persevent om het boek te promoten en onder de aandacht te brengen. Ontwikkelden we verfrissende content op social media om samen met Bas & Nicolette de fans up to date te houden. En creëerden we de online wereld voor Nederland heeft Alles.

Inmiddels is Nederland heeft Alles niet alleen een vakantieboek meer, maar een gevestigd merk met een unieke propositie in de Nederlandse reismarkt. Hét inspiratieplatform om er op uit te gaan in Nederland. Samen met Bas en Nicolette blijven we Nederland herontdekken en laten we zien hoeveel moois onze landje te bieden heeft.