stick
Patroon_Foto-Regenboog.jpg

Welkom in de Inspiratie Economie

De wereld verandert in een razend tempo. Oude principes met betrekking tot geld, zekerheid en macht verdwijnen als sneeuw voor de zon en nieuwe uitgangspunten over delen, open source en duurzaamheid groeien als kool.

Iedereen is permanent met iedereen in verbinding. De wereld is een voortdurend kwetterende bol van meningen, overtuigingen, standpunten, gedachten, invallen, vragen, uitvindingen, ontdekkingen en oplossingen.

De mate van inspiratie bepaalt steeds vaker de aard en de kwaliteit van de relatie tussen mensen onderling en tussen mensen en organisaties. Of ze nou een (potentiële) werknemer zijn of consument... mensen willen geïnspireerd worden.

Bovendien ontstaan onderscheid en keuzes steeds vaker door factoren als wie is een inspirerende persoon, wie heeft een inspirerend idee of product? Wie vertelt een inspirerend verhaal of wie verricht een inspirerende daad?

Welkom in de Inspiratie Economie. Een wereld waarin alles mogelijk is en iedereen het verschil kan maken en kan groeien... mits je bekend bent met je inspiratiebron, waaruit jijzelf kan putten en ook anderen kan laten putten.

Stick helpt u graag om er onderdeel van te worden.

regenboog.jpg